Dankzij Van Ommeren Vlees opent wildseizoen ook voor thuis
Particulieren in Zutphen kunnen online wild bestellen

Met de opening van het wildseizoen verdringen restaurants in de regio zich om de gasten kennis te laten maken met de nieuwe wildspecialiteiten. Uit eten gaan bij een luxe restaurant is met de huidige staat van de economie helaas niet meer voor iedereen weggelegd. “Je bent dan al gauw aangewezen op de supermarkt of poelier. Maar krijg je daar wel de kwaliteit die je ook van een restaurant gewend bent? En betaal je niet te veel?” stelt Michel van Ommeren, van Van Ommeren Vlees in Zutphen. Als leverancier van wild en vlees voor de betere horeca heeft hij hierop een antwoord. Hij is onlangs een samenwerking aangegaan met Graaggedaan.nl. Via deze website kunnen inwoners van Zutphen en omstreken thuis het beste wild en vleespakketten laten bezorgen. Michel van Ommeren: “Wij leveren al sinds 1988 vlees aan hotels en restaurants van naam in de omgeving. Wij hebben een goede voorraad en ons vlees komt van echte vleesrassen zoals het limousinerund uit Frankrijk, niet van uitgemolken melkkoeien. Nadat wij in 2009 zijn verhuisd naar industrieterrein De Revelhorst in Zutphen krijgen we veel aanvragen van mensen die ons vlees hebben geproefd bij onze klanten. Tot nu toe konden wij deze mensen niet optimaal bedienen. Via onze webshop kan nu iedereen ook thuis smullen van het vlees dat je normaal alleen in de betere restaurants eet.”
Bestellingen in de webshop worden op drie momenten in de week bij de klanten thuis bezorgd; op dinsdag- en donderdagavond en op zaterdag. Graaggedaan.nl maakt het op termijn ook mogelijk dat mensen bij hun favoriete visboer, bakker of wijnhandel in de regio kunnen bestellen.